Kinetiek maakt moderne websites. Wat doet u?

 • Bent u verantwoordelijk voor de website van een middelgrote organisatie?
 • Bent u eigenaar van een kleine organisatie of ZZP-er?
 • Wilt u een interactieve en gebruiksvriendelijke website die u zelf beheert?

Kinetiek biedt één aanspreekpunt voor advies, webdesign, webdevelopment (maatwerk) en hosting. Kinetiek maakt websites met het Webflex CMS dat uitmunt in gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteitX.

Wilt u nadere informatie? Mail ons op het contactformulier.

Een eenvoudige website met groeimogelijkheden

Nederland telt anno 2012 bijna éénmiljoen ZZP-ers. Maak het onderscheid met een persoonlijke website: wat bied je als ZZP-er, wat is je drijfveer, wat zijn je successen? Of presenteer je medewerkers en de dynamiek van een kleine organisatie.


Waarom Kinetiek voor ZZP-ers?

 • Veel ervaring met websites voor ZZP-ers
 • Eén aanspreekpunt voor webdesign, techniek en hosting
 • Een opvallend gebruiksvriendelijk CMS
 • Eerlijk advies en betrokken sparringpartner
 • Beheersbaar traject en kosten
 • Uitstekende groeimogelijkheden
Lees meer...

Drie regels voor een effectieve website

 • Wordt gevonden:
  Een hoge ranking in een zoekmachine (bijvoorbeeld Google) vergroot de kans om gevonden te worden. Realiseer een hoge ranking met relevante trefwoorden en omschrijving per pagina en met foutloos (valide) opgebouwde HTML pagina's.
 • Houd de bezoeker op je website:
  Een aantrekkelijke vormgeving en goed geschreven content prikkelt de bezoeker om de overige pagina's van je website te bekijken.
 • Spoor aan tot (inter)actie:
  Bied interactieve webformulieren waarmee de bezoeker laagdrempelig contact met u kan opnemen, voeg links toe naar uw eigen sociale netwerken.
Toon minder...

Onze aanpak in zeven stappen

1. Oriëntatie

In een oriënterend gesprek van maximaal 1 uur bespreken we uw ideeën over een nieuwe website. Heeft u al een domeinnaam en een huisstijl? Wat zijn uw ambities, hoeveel bezoekers verwacht u en hoe organiseert u het beheer?2. Offerte

Op basis van het oriënterende gesprek breng ik een offerte uit. Deze bevat een urenspecificatie (voor design en programmeren), producten (CMS + modules) en diensten (hosting). Indien gewenst geeft de offerte ook het tijdpad voor realisatie.

3. Domeinnaam aanvragen / verhuizen

Met een domeinnaam krijgt uw website een uniek adres op het internet. Meestal bevat de domeinnaam uw persoons- of bedrijfsnaam. U kiest ook een extentie, bijvoorbeeld .nl, .com of .eu. Kinetiek checkt of de gewenste domeinnaam vrij is en vraagt deze vervolgens voor u aan. Als u al een domeinnaam heeft, dan verhuist Kinetiek deze voor u.

4. Design

Na een goedgekeurde offerte start het design van de website. Kinetiek ontwikkelt het webdesign op basis van uw huisstijl, de structuur en de verwachte omvang van uw website. Het webdesign presenteer ik als afbeeldingen die ik met u bespreek om naar een definitieve versie toe te werken.

5. Ontwikkeling

Is het design goedgekeurd dan ontwikkelt Kinetiek de stylesheets. De stylesheets leggen het volledige design van uw website vast zoals lettertype's, kleuren, achtergronden etc. Content die u zelf toevoegt, wordt automatisch opgemaakt door de stylesheets. Hierdoor krijgt uw website een consequente en professionele uitstraling.

6. Activeren

Als de stylesheets klaar zijn, wordt de website geactiveerd. U krijgt een uitgebreid informatieblad met logingegevens en mailaccounts. U kunt nu zelf uw pagina's aanmaken en content opvoeren, foto's uploaden etc. U bepaalt zelf welke pagina's uw bezoekers al mogen zien en welke nog niet: zo kunt u in kleine stappen uw website gecontroleerd uitbreiden.

7. Evaluatie

Kinetiek evalueert met u het afgelegde traject en we bespreken gezamenlijk de eventuele vervolgstappen. Misschien heeft u behoefte aan een maatwerkmodule, training, specifieke ondersteuning of een onderhoudscontract.