Volg webstandaarden, gebruik innovatieve opensource technologie, keep it simple.

Ontdek hier de de visie van Kinetiek en de daaruit resulterende voordelen: websites die in elke browser werken dankzij het volgen van de W3C webstandaarden; verhoogd gebruiksgemak en snellere response door innovatieve opensource technologie├źn; goed onderhoudbare en compacte programmatuur door technisch ontwerp op basis van design patterns.

JQuery

JQuery is een javascript toolkit waarmee je interactie op pagina's mogelijk maakt zonder de webserver opnieuw te raadplegen. De webserver bouwt de pagina eenmalig 'rijk' op en stuurt deze naar de browser. In de browser intepreteert JQuery deze rijke content en voegt daar interactiviteit aan toe.

jQuery is a fast and concise JavaScript Library that simplifies HTML document traversing, event handling, animating, and Ajax interactions for rapid web development. jQuery is designed to change the way that you write JavaScript.

JQuery roterende banner

Hiernaast ziet u een roterende banner die eruit ziet als een Flash animatie. Het zijn echter drie losse afbeeldingen die JQuery in de browser roteert. U kunt als gebruiker zelf afbeeldingen toevoegen, de animatie effecten wijzigen of de teksten aanpassen. In tegenstelling tot Flash draait JQuery ook op IPhone's en IPad's.

files/banner/item_0136/kikker.png

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

files/banner/item_0136/lieveheer.png

Maecenas mollis

Maecenas mollis ante tristique erat luctus sed aliquam.

files/banner/item_0136/papagaai.png

Ut urna leo

Ut urna leo, rhoncus in adipiscing nec pharetra.